Home » Beauty » Preview |Catrice Merry Go Round Limited Edition

Preview |Catrice Merry Go Round Limited Edition

catrice-merry-go-round

Dit keer een hele kleine limited edition, maar wel een super leuke! Ik deel met jullie vandaag de Catrice Merry Go Round Limited Edition collectie. Kijk je met me mee?

De verpakking is helemaal kerst-proof, namelijk een chique carrousel die ontzettend leuk zou staan onder de kerstboom.

MINI ICONAILS GEL LACQUER

Precies de juiste kleur voor elk evenement tijdens de feestdagen: de ICONails Minis zijn terug – ontworpen met liefde in zes gelimiteerde tinten.

Van een transparante nude tot een elegante metallic champagne kleur en van een klassiek rood tot een glinsterende, petrol – de nagellakken bieden een unieke variatie aan kleuren voor elke stijl en stemming tijdens de kerstdagen en oudejaarsavond. Voor welke kleur je ook gaat, elke lak warmt je hart met liefdevolle wensen, voorziet de nagels van een perfecte gel-finish en belooft te blijven zitten tot zeven dagen zonder een topcoat.

Dit lijkt me echt een super mooie set om zelf onder de kerstboom te vinden.

Prijs en verkrijgbaarheid

De CATRICE Merry Go Round | Limited Edition is in december exclusief bij Kruidvat te koop voor €11,99. Maar let op OP=OP!

Wat vind jij van deze Catrice Merry Go Round Limited Edition collectie?

Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: