Home » Lifestyle » Boost je gezondheid met Floradix Magnesium

Boost je gezondheid met Floradix Magnesium

In de wintermaanden is het uitkijken geblazen voor verkoudheid, virussen en de griep. Vaak ben je ook wat meer vermoeid of futloos. Er is immers minder zon en we bewegen ook een stuk minder. Dan is het tijd voor een vitamine en magnesium boost met de Floradix Magnesium.

Floradix Magnesium

Waarschijnlijk ken je Floradix wel van de orginele Floradix en zeker als je last hebt gehad van ijzertekort of vermoeid.

Floradix Magnesium is een enorme makkelijke manier om je gezondheid naar een hoger level te tillen. Het is namelijk een vloeibaar drankje gemaakt van planten- en vruchtensappen met een goed opneembare vorm van magnesium. Magnesium speelt normaal gesproken al een belangrijke rol bij veel processen in het lichaam, maar helemaal tijdens de zwangerschap of als je erg sportief bent!

Lees ook: 8 tips om spierpijn na het sporten te voorkomen

Verpakking

Wist je dat…

Je Floradix Magnesium ook tijdens de zwangerschap kunt gebruiken. Het helpt namelijk tegen spierkrampen, vermoeidheid & lusteloosheid.

Voordelen Floradix Magnesium

  • Belangrijk voor de vorming van bot en functioneren van de spieren.
  • Belangrijk voor de overdracht van prikkels in spieren en in zenuwbanen. 
  • Belangrijk voor de energieproductie van de lichaamscellen. 
  • Aangename fruitsmaak
  • Bevat géén gluten, lactose, alcohol, conserveringsmiddelen, kunstmatige kleur- en smaakstoffen
  • Geschikt voor vegetariërs
  • Geschikt voor gebruik tijdens zwangerschap en/of borstvoedingsperiode.

Ingrediënten

Mix uit vruchtensapconcentraten (37 %) van: water, ananas, peer, mango, abrikoos, druif, carobe extract, appel, citroen. Waterig plantenextract (34 %) van: kamillebloem (Matricaria recutita), venkelvrucht (Foeniculum vulgare), sinaasappelschil (Citrus aurantium), wortel (Daucus carota), spinazieblad (Spinacia oleracea). Magnesiumgluconaat, honing, magnesiumcitraat, natuurlijke aroma’s.

Floradix Magnesium bevat geen chemische toevoegingen: geen gluten of lactose, alcohol, conserveringsmiddelen of kunstmatige kleur- en smaakstoffen, en daarmee is het een Clean Label product (wat ook geschikt is voor vegetariërs).

Gebruik

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar:
2 x 10 ml of 1 x 20 ml (een maatbeker) bij voorkeur voor de maaltijd.  

Om bederf te voorkomen, de fles direct na ieder gebruik sluiten, rechtop in de koelkast bewaren, dan is hij nog 4 weken houdbaar. 

Mijn mening

Ik vind de Floradix Magnesium Elixer erg lekker smaken. Ik merk dat sinds ik de Floradix drank gebruik ik een stuk meer energie heb en ook veel dieper slaap.

Wat doe jij om tijdens de winter je gezondheid op peil te houden?
& zou je de Floradix Magnesium willen proberen?

Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: