Home » Uitjes » Boerderij Geertjes Hoeve – Heerlijk spelen en beleven!

Boerderij Geertjes Hoeve – Heerlijk spelen en beleven!

Wil jij samen met je kind het boerenleven op snuiven? Dan ben je bij de boerderij Geertjes Hoeve aan het juiste adres. Het is hier altijd leuk voor de kinderen: dieren, trekkers en lekkers. Alle dieren zijn toegankelijk voor bezoek. Dit is al een belevenis op zich en de entree is gratis. 

Wat is er nu mooier dan geiten aaien of voeren? Of als ouder samen met je kind genieten van de zon op het terras? Gelukkig zijn er tal van activiteiten te beleven op Geertjes Hoeve, waarmee jij je kleintje gemakkelijk een hele dag kan vermaken. Ener als ouders ook van kunt genieten. Meer informatie vind je in deze blog.

Dagje boerderij op Geertjes Hoeve

Geertjes Hoeve is boerderij waar je het echte boerenleven kan ervaren. Ze hebben hier geiten en varkens, een eigen kaasmakerij, een boerderijwinkel waar je alle vers gemaakte streekproducten kunt kopen en een lunchrestaurant waar je heerlijk als ouder kunt neerstrijken, wanneer je kind nog wat rondscharrelt bij de dieren of lekker aan het spelen is.

Dagelijkse activiteiten

Er verschillende activiteiten die je dagelijks met je kinderen kunt beleven bij Geertjes Hoeve. Ik heb ze hieronder voor je op een rij gezet.

Geitje voeren

Elke dag kun je de geiten voeren. Beetje bix op je hand en de geiten zullen heel blij met je zijn! Verkrijgbaar in de boerderijwinkel. € 1,- per bakje.

Flesje geven

Van het voorjaar t/m de herfstvakantie kun je de lammetjes een flesje warme melk geven. Verkrijgbaar in de boerderijwinkel. € 1,- per flesje.

Knuffelen

Ale dieren zijn toegankelijk voor iedereen. De meesten genieten van een knuffelsessie! En zo niet, dan kun je beter een dier uitzoeken dat liever geknuffeld wil worden. Er zijn er genoeg!

Pony rijden

Na schooltijd en in het weekend kun je tegen betaling van € 1,- per ritje, een kort ritje maken op de rug van één van de pony’s.

Varkens borstelen

En ook kun je grote varkens borstel met een, ja je leest het goed! WC-borstel. Dit vinden ze heerlijk en ze maken ook nog een voldaan geluidje. Maar hier moet je wel wat durf voor hebben hoor!

Spelen

Speel ‘gewoon’ lekker in het zand, in de kleine speeltuin of trap rond op de kleine fietsjes. Er zijn verschillende fietsjes verkrijgbaar, zo zijn er loopfietsjes, feitjes waarin je je baby kunt vastmaken, maar ook normale peuterfietsen.

Speurtochten

Breng je in het najaar een bezoek aan Geertjes Hoeve? Dan kun je deelnemen aan sint- of winterspeurtocht. Zoek alle bordjes, ontdek het geheime woord en krijg wat lekkers in het restaurant. Kosten per kind € 2,50

Boeren mini-golf

Tijdens de zomerperiode kun je met het hele gezin gezellig boeren mini-golfen spelen. Ga jij winnen? € 3,50 per persoon.

Overdekt spelen

Zit het weer toch even niet mee tijdens je bezoek? Dan kun je overdekt spelen bij de strobaan of de overdekte zandbak. Eenvoudig, maar o zo heerlijk rommelen.

Boerderij restaurant

Heb je van al dat spelen trek gekregen en zin om even lekker te zitten en iets te eten/drinken? Er is een lekker terras maar ook een fijn binnen restaurant met een uitgebreide kaart.

Je kunt kiezen uit verschillende broodjes, waaronder het boerenbroodje tot aan een pannenkoek of een kaasplank om heerlijk te borrelen.

Boerenwinkel

Ben je gek op zelfgemaakte kaas, jam of een ander streekproduct wat je niet overal kunt vinden? Breng dan zeker een bezoekje aan de boerenwinkel gelijk aan het begin op het boerenerf als je binnenkomt. Je vind hier ook leuke cadeautjes en presentjes.

Handig om te weten

Geertjes Hoeve is van woensdag t/m zaterdag van 10 tot 17 uur geopend en op zondag van 11 tot 17 uur. Tijdens alle schoolvakanties is de Geertjes Hoeve vanaf 10 uur open.


Meer informatie

Geertjes Hoeve
Thematerweg 53455 SM Haarzuilens
+31 30 677 5053
geertjeshoeve.nl
anne@geertjeshoeve.nl


Ben je opzoek naar meer leuke dagjes weg, uitjes of restaurants?
Kijk dan eens op de archief pagina .

Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: