Home » Lifestyle » bloemen thuis laten bezorgen door Debloemist.nl

bloemen thuis laten bezorgen door Debloemist.nl

Als je mij op de voet volgt is het geen geheim meer… Ik ben gek van bloemen en planten! Zo maakte ik al eerder dit artikel over Het voorjaar in huis met een orchidee. De afgelopen paar weken had ik steeds verse bloemen in huis. Om dit keer niet het voorjaar, maar de zomer in huis halen! Grappig om te zien wat bloemen met je doen. Zodra ik het huis binnen loop en ze zie krijg ik een super blij gevoel van binnen. Helaas heb ik niet altijd tijd om ze te gaan halen. Ben druk met mijn werk en met Me-licious natuurlijk! Ik spuide mijn frustratie aan mijn vriendinnen en die bevolen me de website van de Debloemist.nl aan. Ik besloot bloemen thuis te laten bezorgen door Debloemist.nl en vertel jullie mijn ervaring.

Debloemist.nl

bloemen thuis laten bezorgen door Debloemist.nl

De website werkt erg gemakkelijk. Je klikt op het boeket naar keuze en kunt vervolgens kiezen welk formaat je wilt. Je kunt kiezen uit een Standaard, Medium, Large, Extra Large of Super Boeket. Wat ik super vind aan deze bloemen bezorgdienst is dat als je het boeket besteld voor 12.00 uur het boeket gegarandeerd nog dezelfde dag bezorgd wordt.

Wat ik zelf handig vind is dat je er ook een vaas bij kunt bestellen, uiteraard tegen meer prijs waar het boeket in past. Dus of het nou een cadeautje is of voor jezelf is… Soms heb je niet de juiste vaas in huis en dan biedt dit uitkomst.

bloemen thuis laten bezorgen door Debloemist.nl

bloemen thuis laten bezorgen door Debloemist.nl

De bloemen werden netjes dezelfde avond bezorgd. Ze waren goed verpakt en zagen er zowat uit als een exacte kopie van de afbeelding. Ook zat er netjes een zakje verzorging bij. Super goed voor de bloemen, want ik wil natuurlijk dat ze lang meegaan! Wat ik super vind is dat ze zich echt houden aan de belofte van voor 12:00 uur besteld dezelfde avond in huis. Dit is natuurlijk een super service en zeker voor wanneer ik weer eens een verjaardag vergeet!

Kwaliteit bloemen

bloemen thuis laten bezorgen door Debloemist.nl

Over de kwaliteit van de bloemen ben ik zeer tevreden. De rozen die in het boeket zaten waren nog mooi in knop en de bloemen hadden ook allemaal een felle mooie kleur. De bloemen staan al een aantal dagen te pronken op mijn salontafel. En oh wat zijn ze mooi! Eigenlijk had ik verwacht dat ze het geen 7 dagen zouden redden. Het was namelijk zo’n warm weer de afgelopen dagen! Maar pas na 9 dagen begonnen de rozen in het boeket iets te hangen en ook de andere bloemen waren hun kleur iets verloren. Dat is pas plezier hebben van een bosje bloemen! Natuurlijk is hoe lang je boeket goed blijft niet alleen afhankelijk van de kwaliteit van de bloemen, maar ook van de temperatuur die je aanhoud in je woonkamer. En of je ze de verzorging geeft die er bij zit.

Voor mij is dit de ideale manier om bloemen thuis laten bezorgen door Debloemist.nl. Ze beschadigen niet onderweg. Je hoeft ze zelf niet te halen en ze kosten niet heel veel meer dan bij de bloemenwinkel om de hoek. Je kunt kiezen uit een breed assortiment aan boeketten en ze gaan ook nog eens super lang mee!  Ik ga zeker nog eens bloemen thuis laten bezorgen door Debloemist.nl

Zou jij je bloemen thuis laten bezorgen door Debloemist.nl?

 


**Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met het bedrijf  “Debloemist.nl”.
Lees hier de disclaimer.


 

Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

15 Reacties

 1. augustus 30, 2017 / 12:25 pm

  Oeh dit klinkt eigenlijk wel heel erg leuk! Ik ben dol op bloemen maar heb vaak geen zin om speciaal voor een bosje de deur uit te gaan. Het liefst heb ik elke week een nieuwe bos hihi. Mooie kleuren zijn dit!

 2. Serafina
  augustus 30, 2017 / 12:31 pm

  Wel leuk dat dit bestaat, zo heb je altijd mooie en verse bloemen in huis

 3. augustus 30, 2017 / 1:24 pm

  Mooie bloemen. Ik heb voor mijn verjaardag van mijn vriend een Bloomon abonnement gekregen en die bezorgen nu elke 2 weken een mooi boeket

  • Mariëlle
   Auteur
   augustus 30, 2017 / 3:58 pm

   dat klinkt ook heerlijk! dan hoef je er niet over na te denken. Alleen lijkt me voor mij dit niet handig, omdat ik dan straks weg ben en vergeet het abonnement te pauzeren…

 4. augustus 30, 2017 / 1:26 pm

  Ja, dat lijkt me zeker wel wat. Zeker als het zulke mooie bloemen zijn als in jouw foto’s!

 5. augustus 30, 2017 / 4:04 pm

  Ik heb hier gebruik van gemaakt toen de oma van mijn man 90 werd. Prachtige bloemen, mooie vaas netjes bezorgd. Ze was er heel blij mee.

  • Mariëlle
   Auteur
   augustus 30, 2017 / 9:46 pm

   Super goed idee! Ik ga dit ook aankomende zondag even inzetten denk ik… kan nog niet te veel zeggen want wie weet leest ze mee, maar je kan hier mensen goed mee verassen that’s for sure!

 6. augustus 30, 2017 / 4:47 pm

  Wat een mooie heb je gekozen! Ik hou wel van lekker veel zomerse kleuren en bloemen bij elkaar, fleurt je hele huis op. En vind dit persoonlijk ook gezelliger dan een enkele stengel met wat kunstzinnige bloemen eromheen (no offense).

  • Mariëlle
   Auteur
   augustus 30, 2017 / 9:47 pm

   Ben het helemaal met je eens, maar als je al veel planten hebt staat wordt het voor sommige to much maybe om er dan nog een grote bos bij te zetten. Ik zeg bloemen en planten kan je nooit genoeg hebben…

 7. augustus 30, 2017 / 5:38 pm

  Prachtig boeket. Ik zou het best via internet bestellen als ik ooit op mezelf zou wonen en bloemen zou neerzetten in mijn huis haha.

 8. augustus 30, 2017 / 6:22 pm

  Ze zien er prachtig uit! Ik heb zelf alleen ervaring met Bloomon, vind ik ook een hele fijne service, bloemen thuis bezorgd krijgen is gewoon zo fijn 🙂

 9. augustus 30, 2017 / 7:42 pm

  Lijkt me prachtig om regelmatig een mooi boeket bloemen op tafel te hebben staan. Jammergenoeg heb ik er geen budget voor, maar anders zou ik ze zeker laten bezorgen. Lijkt me echt super handig

 10. augustus 31, 2017 / 7:58 am

  Wij doen dit hier met bloomon. Heerlijk is het om verse bloemen in huis te hebben

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: