Home » Persoonlijk » afvallen met Easyslim – Werkt het echt?

afvallen met Easyslim – Werkt het echt?

Easyslim

Ik ben er al een jaar mee bezig… de laatste 10 kilo afvallen, om op mijn ideale streef gewicht te komen. Ik sport drie keer in de week, maar let niet altijd even goed op mijn eten. Ik hou teveel van lekker eten. Dat kunnen mijn vrienden en familie zeker wel beamen. Maar hoe krijg ik dan die overtollige 10 kilo eraf? Via Easyslim.nu kwam ik in aanraking met met Monique, waar ik een afspraak maakte voor een proefbehandeling. Of afvallen met Easyslim echt werkt? Ik vertel het je in deze blogpost…

easyslim

Easyslim Afslankstudio

Maar voor ik jullie meer vertel over mijn proefbehandeling, vertel ik jullie eerst iets meer over wat Easyslim precies is. Easyslim is een afslankstudio waar je met hulp van een gepatenteerd apparaat plaatselijk afslankt en spieren opbouwt. Twee vliegen in één klap dus!

easyslim

Hoe werkt het?

Om eerlijk te zijn klonk het voor mij te mooi om waar te zijn. Dus toen ik eenmaal op intake kwam bij Monique had ik een hoop vragen. Monique was open en transparant. En toen ik vroeg hoe dat blijvend afvallen werkte met Easylim legde Monique mij het volgende uit: Het apparaat dat wij gebruiken ‘DiViNiA’ werkt doormiddel van ultrasound techniek. Hierdoor wordt het vet uit de vetcel losgetrild en via het lymfestelsel afgevoerd. De vetcel verschrompelt, waardoor je centimeters verliest. En tegelijkertijd worden middels elektrostimulatie spieren opgebouwd. Hierdoor wordt ook cellulitis minder en wordt een slap geworden huid weer mooi strak.

easyslim

Is het vet eenmaal weg? Dan kun je eens in de 6 á 8 weken een behandeling plannen voor onderhoud. Wil je hier niet aan vast zitten? Dan kun je het zelf bijhouden door te sporten. Als je na het bereiken van je resultaat niet extra beweegt of stopt met de behandeling wordt het opgebouwde spierweefsel natuurlijk wel weer slap.

Het advies is dus duidelijk! Volgens Monique moet Easyslim geen vervanging zijn van, maar een aanvulling op je levensstijl. Natuurlijk zijn er ook mensen die een blessure hebben, of echt niet houden van trainen die bij haar onder behandeling zijn. Voor hen is Easyslim helemaal een uitkomst.

” Een uurtje aan dit apparaat staat dan ook gelijk aan 10 uur zweten in de sportschool.”

Je spieren worden met een capaciteit van 94% getraind. Bij sporten is dit slechts 28%. Een uurtje aan dit apparaat staat dan ook gelijk aan 10 uur zweten in de sportschool.

Ik denk dat ik daar toch wel het meeste van onder de indruk ben. Zelf ga ik al drie keer in de week naar de sportschool. Dit staat gelijk aan 6 uur trainen, maar met één Easyslim behandeling train ik dus 4 uur méér dan dat ik gemiddeld per week doe!

easyslim

Voor de behandeling

Wat ik helemaal vergeet te vertellen is dat je de dag van de behandeling de volgende voeding zoveel mogelijk moet vermijden: suikers, banaan, zuivelproducten, brood, aardappels, pasta en rijst. En om 1,5 uur voor de behandeling niks meer te eten.

De behandeling

Als eerst vulde ik wat papierwerk in. Je mag de behandeling namelijk niet ondergaan als:
je recent een hartinfarct, beroerte, hartfalen, of overmatig oedeem hebt gehad. En ook niet wanneer je zwanger bent of een pacemaker draagt. Gelukkig val ik onder geen van allen en kunnen we de behandeling starten.

Easyslim

Monique vertelt me dat ik me moet uitkleden, vrij logisch, maar het voelt toch wel een beetje ongemakkelijk. Niet omdat Monique niet aardig is hoor! Nee, dat is het zeker niet. Ze stelt me op mijn gemak ondertussen dat ik me uitkleed, door gezellig verder te babbelen.

Ze meet me op 5 verschillende punten op met een meetlint. Dit doet ze ook weer na de behandeling, zodat we kunnen zien wat voor effect de behandeling heeft gehad. Vervolgens doet ze drie verschillende banden om mijn buik, dijen en benen.

Easyslim

In deze banden stopt ze 16 pads, die aan het apparaat worden gekoppeld. Voordat ze dit doet, smeert ze de pads in.

Easyslim

Daar lig ik met de banden om en een dekentje tegen de kou.

Easyslim

Zo zien de pads eruit als ze op je lichaam zitten. Hieronder zie je pad op mijn buik. Elke pad wordt qua intensiteit ingesteld op het geen jij aankan. Voor mij betekende dit dat de pads aan de rechterkant een hogere intensiteit hadden, dan de pads aan de linkerkant.

Easyslim

Het is in het begin een beetje en gek gevoel als de pads gaan werken. Ik span mijn spieren zelf ook automatisch aan. Oké ontspan! Na een minuut of 10 raak ik gewend aan de impulsen. En mijn lichaam raakt gewend aan het feit dat mijn spieren bewegen en ik lekker stil lig.

easyslim

Mijn resultaat – Afgevallen of niet?

De eerste minuten tikte langzaam voorbij voor mijn gevoel. Maar toen ik eenmaal gewend was aan de impulsen, kon ik er lekker een boekje bij pakken. Al ‘chillende’ dunner worden dit was altijd al mijn droom!

Easyslim

Het moment van de waarheid. Ik word opgemeten na een intense behandeling van een uur. Oeh dit vind ik echt super spannend! Hoeveel zou er af zijn? Ik had echt geen idee wat ik kon verwachten… Hieronder zie je het resultaat.

  Voor behandeling Na behandeling Verloren cm’s
Buik 95 92 3
Taille 103 100 3
Been links 75,5 72,5 3
Been rechts 74,5 72 2,5
Heupen 109 106,5 2,5

Je gaat het niet geloven, maar ik ben in totaal 14 cm kwijt geraakt! En sta echt perplex. Ik begin helemaal te stralen en kijk naar mijn buik in de spiegel. Hij lijkt ook echt een stuk dunner en mijn buikspieren voelen aan alsof ik zwaar buikspieren heb getraind in de sportschool.

Na de behandeling

Er wordt aangeraden om na de behandeling lekker even een stukje te gaan wandelen. Zo komt de bloedcirculatie op gang en kan je lichaam alle afvalstoffen (vet) goed afvoeren. De rest van de dag eet je net zoals voor de behandeling géén: suikers, banaan, zuivelproducten, brood, aardappels, pasta en rijst. Het drinken van 2-2,5 liter water een must. Zo kun je je nieren de afvalstoffen verwerken en komen ze uiteindelijk terecht in je urine.

easyslim

Of afvallen met Easyslim werkt?

Daar kan ik volmondig: “Ja” op zeggen. Al na één behandeling ben ik overstag. Precies waar Monique me al voor gewaarschuwd had. 14,5 cm is natuurlijk niet niks. Het apparaat doet geen pijn, maar wel moet je even wennen aan de impulsen die het geeft. Eenmaal gewend kun je lekker een uur een boekje lezen, een filmpje kijken of gewoon lekker chillen.

Tijdens de behandeling heb ik een super relaxed gevoel. De ruimte waar ik lig voelt erg huiselijk aan en ik heb het lekker warm. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik razend enthousiast ben over de afslank methode van Easyslim. Ik denk dat ik nu ook begrijp waarom ze het ‘easy’ slim noemen. Gemakkelijk afvallen, omdat je er zelf weinig voor hoeft te doen.

Ik zet hieronder nog even de plus- en minpunten voor je op een rijtje.

Pluspunten

+ direct verlies van centimeters
+ vet verdwijnt blijvend
+ plaatselijk afslanken
+ versterking huid en bindspierweefsel
+ vermindering of zelfs het verdwijnen van cellulite
+ geen inspanning nodig, maar met inspanning sneller effect
+ een uur de tijd voor jezelf

Minpunten

– je moet van stil liggen houden
– de gehele behandeldag geen suikers, koolhydraten en zuivelproducten
– onderhoud is nodig eens in de 6-8 weken of zelf sporten
– kost geld ten opzichte van zelf diëten

easyslim

Of ik verder ga met de Easyslim behandelingen?

Ja, ik ga de behandelingen voorzetten. Dus schrik niet als je mij binnenkort dun op de foto’s ziet. Niet dat ik vaak met mijn buik op de foto sta. Maar ik hoop natuurlijk dat het straks ook op andere plekken zichtbaar is! Wel blijf ik er gewoon drie keer in de week bij sporten en let ik op wat ik eet. Dit betekend niet streng op dieet. In het weekend eet ik wat lekkers. En doordeweeks houd ik me vast aan drie gezonde maaltijden.

easyslim

Met korting op proefintake

Heb ik je enthousiast gemaakt met mijn resultaten en wil jij ook op proefintake bij Easyslim? Dan heb ik een leuke actie voor je! Vermeld dat je het artikel hebt gelezen op Me-licious en krijg de gehele maand maart de intake voor €29,- in plaats van € 69,-

 Zou jij plaatselijk willen afvallen met Easyslim?


MEER INFORMATIE

Easyslim.nu | Monique de Jong

Adres:
Atoomweg 350,
Utrecht

Tel. 06-27276299
E-mail. utrecht@easyslim.nu
Website: Easyslim.nu


Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

26 Reacties

 1. maart 5, 2018 / 11:33 am

  Hoi ,
  Wordt tijdens de intake ook de behandeling gedaan?

  • Mariëlle
   Auteur
   maart 5, 2018 / 11:43 am

   Ja cor, de intake is een stukje, uitleg, de behandeling en het bepalen van je doel.

 2. maart 5, 2018 / 1:14 pm

  Klinkt echt fantastisch, zou ik ook wel willen. Is helaas niet bij me in de buurt, maar ga dit wel onthouden voor de toekomst. Stuk makkelijker te plannen ook dan wekelijks 3-4 keer naar de sportschool 🙂

 3. maart 5, 2018 / 1:17 pm

  Wauw wat een resultaat! Zou het zelf niet zo snel doen denk ik. Al kan er ook zeker wat van omvang af.

  • Mariëlle
   Auteur
   maart 5, 2018 / 3:03 pm

   Ben wel benieuwd waarom je het niet zo snel zou doen Melissa?

 4. maart 5, 2018 / 2:23 pm

  Dit klinkt als een hele makkelijke methode om centimeters kwijt te raken zeg. Fijn dat het resultaat zo goed was.

 5. maart 5, 2018 / 11:03 pm

  Wauw, dit zou ik ook echt wel willen! Ff die zwangerschapsrolletjes wegkrijgen!

 6. maart 6, 2018 / 9:09 am

  Wat tof dat het gewerkt heeft! Leuk dat je zo enthousiast bent. Misschien goed om eens na mijn zwangerschap te proberen!

 7. maart 7, 2018 / 9:51 am

  Mooi resultaat. Ik denk dat het goed werk in combinatie met letten op je voeding en bewegen

 8. maart 7, 2018 / 11:21 am

  dit klinkt allemaal echt fantastisch! Alleen is het niet zo dat je vocht verliest en na zo’n behandeling inderdaad centimeters kwijt bent, maar de volgende dag er weer aan zit?

  • Mariëlle
   Auteur
   maart 8, 2018 / 3:08 pm

   Zover ik weet niet Kiki, de centimeters die ik weg waren na de behandeling zijn nu nog steeds weg. Het hangt er natuurlijk ook vanaf of je zelf overmatig vocht vasthoud… gelukkig was dit bij mij niet het geval en inmiddels zijn er al meer dan 14,5 cm af 😉

 9. maart 7, 2018 / 4:47 pm

  Hoe chill dat je gewoon afvalt met niks doen! Iets te ver weg voor mij, maar als ukkie straks wat groter is…

 10. maart 8, 2018 / 1:55 pm

  o Wauw wat interessant zeg. Dit lijkt me zeker wat om eens te proberen, aangezien ik niet altijd de tijd heb om te gaan sporten. Of nou ja andere dingen voor op stel. Zou dit best chill zijn voor die 5 kilo die ik graag kwijt wil.

 11. Anne
  juni 29, 2018 / 11:23 am

  Onderstaand de reactie aan 2 lieve dames van Easyslim Amsterdam. Dit behoeft verder geen toelichting denk ik.

  Men zegt: schoonheid zit aan de binnenkant, dat is helemaal waar, maar zéker ook aan de buitenkant.
  Ik kreeg een hekel aan mijn lijf wanneer ik in de spiegel keek! Echt 65+
  Maar het kan dus ook anders, oké het kost een paar centen, maar dat is het dubbel en dwars waard.
  Waar kun je het beter aan besteden, dan aan jezelf?
  Na tien heel ontspannen behandelingen ben ik nu 2 kledingmaten kleiner en voel me weer heerlijk
  in mijn vel. 18 word ik niet meer, hoeft ook niet, maar ik ben weer een blij en heel tevreden mens. Een ervaring rijker.
  Werkelijk goud waard !

  Dank jullie wel voor de fantastische en empathische begeleiding, de knop is om!
  Ik zal jullie beiden zeker missen, het ga jullie goed.

  Heel veel liefs en ga alsjeblieft zo door om nog heel veel mensen blij en gelukkig te maken, dan wordt
  de wereld een stukje beter,

 12. E.
  juli 12, 2018 / 1:07 pm

  Hoe lang heb je de behandelingen voortgezet en hoeveel cm ben je kwijt?

  • Mariëlle
   Auteur
   juli 16, 2018 / 9:55 am

   Ik heb drie behandeling gehad en ik ben in totaal 10 cm kwijt. Natuurlijk is het resultaat voor iedereen anders…

   • Jeanet
    juli 26, 2018 / 9:31 pm

    Begrijp ik nu goed dat je de eerste keer 14,5 cm kwijt was, de tweede keer weer een aantal centimeters en na de derde keer 10 cm? Of in totaal 10 cm? M.a.w. blijven de cm weg? En blijf je slanker worden?

    • Mariëlle
     Auteur
     juli 26, 2018 / 9:38 pm

     De eerste keer ben ik 14,5 in totaal benen ,heupen en buik kwijtgeraakt. Ik ben erna verder gegaan met mijn buik en daar 10 cm kwijt geraakt. Het is net als met afvallen, als je weer slecht gaat eten, komt het vet gewoon weer terug. Er is geen wondermiddel om te zorgen dat vet wegblijft. Wel kun je het sneller vet verliezen en je shape onder controle houden met easyslim. Zelf heb ik ervoor gekozen om hierna verder te gaan met sporten, maar ik ken ook verhalen van kennissen die alleen aan easyslim doen en slank zijn gebleven. Ook mensen die niet kunnen sporten bijvoorbeeld door een handicap of ongeluk maken hier veelvuldig gebruik van. Ik zou zeggen probeer het uit en bepaal zelf wat je ervan vind en od het iets voor jou is…

     • Ping
      december 8, 2018 / 7:57 pm

      Knap, ik ben al 9 behandelingen achter de rug en ben nog steeds NIETS kwijt. Wordt er beetje moedeloos van. Heb het half jaar abonnement dus wellicht dat er nog een wondertje gebeurd.

 13. truus
  augustus 16, 2018 / 8:47 pm

  echt niet dat het wat doet, zonde van je geld

  • Mariëlle
   Auteur
   augustus 17, 2018 / 8:11 am

   Hey truus, jammer dat het voor jou misschien niks doet. Ben je langs geweest om het te proberen? De resultaten die je hier ziet zijn mijn eigen resultaten. Dus dat het werkt, dat is één ding dat zeker is!

 14. A,Zeilstra
  oktober 17, 2018 / 5:54 pm

  Waarom is het voor een herseninfarct in het verleden niet goed dan?

  • Mariëlle
   Auteur
   oktober 17, 2018 / 7:03 pm

   geen idee… ik ben geen specialist. Misschien kun je dit het beste navragen bij een Easyslim vestiging.

 15. Juliette
  november 28, 2018 / 7:31 pm

  Hoi Marielle hoe gaat het nu met easyslim, vaker gedaan en meer resultaat?

  • Mariëlle
   Auteur
   november 29, 2018 / 11:45 am

   Hey Juliette, met mijn gewicht gaat het goed. Ik heb inmiddels 10 sessies easyslim gehad en sportte hiernaast ook. In totaal ben ik nu 10 kilo kwijt geraakt. Omdat mijn doel bereikt is, ben ik gestopt met easyslim, maar ik sport nu nog wel regelmatig. Voor mij was het een mooie manier om een kickstart te geven aan mijn afvalproces en snel resultaat te zien. Ik zou als je aan easyslim begint je zeker aan raden minimaal 10 behandelingen af te nemen. Wil jij het gebruiken ter vervangen van sport of als extra hulpmiddel bij het afvallen? Groetjes,

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: