Home » Lifestyle » Action Maak je eigen led Figuur

Action Maak je eigen led Figuur

Ik zag deze te gekke Led figuur in de Action weekfolder en moest hem gewoon hebben. Vond hem er zo leuk uit zien. Ik maakt al eerder een shoplog met action spullen, maar toen hadden ze deze Led figuren nog niet. Helaas waren ze binnen no-time niet meer beschikbaar in het action assortiment van de action in Utrecht.

Action Led figuur Ananas - Maak je eigen led Figuur

Ik hou van knutselen met action artikelen. Dus dit led figuur kon ik niet laten liggen. De ledfiguren zijn verkrijgbaar in een Ananas, Flamingo en een Cactus versie. Ik had het laatste product in het schap.Joehoe in gedachte maak ik een vreugde dansje! En dat was deze Ananas… Ik vond het helemaal niet erg dat ik niet uit de figuren kon kiezen, want anders had ik ze waarschijnlijk allemaal mee genomen…

Wat deze Action Led figuur zo leuk maakt? Je kunt er je eigen draai aan geven door hem naar je eigen smaak te customizen.

Action Led figuur Ananas - Maak je eigen led Figuur

Wat zit er in de verpakking? 1 streng losse ledlampen die je zelf in het led figuur kunt stoppen.  En twee losse ananas figuren die dienen als mal. Doordat hij van karton is gemaakt is hij helaas niet zo stevig. Maar als je er geen gekke dingen mee doet en gewoon een mooi plekje geeft in je interieur, dan kan hij best een tijdje mee.

De ledlampjes werken op 2x AA batterijen. Deze zitten niet in de verpakking inbegrepen, maar dat kan ook bijna niet voor de prijs van € 2,89! Ja, je leest het goed!

Action Led figuur Ananas - Maak je eigen led Figuur

Wat een koopje hé? Aan beide kanten van de Ananas zit een papieren mal. Deze kun je verven, beplakken met glitters of ander papier en wat dacht je van action washitape? Ook dat staat super leuk!

Ik heb mijn Action Led figuur ingesmeerd met lijm en toen bestrooid met gouden glitters. Kijk ze eens fonkelen. De randen heb ik omgevouwen met crepe papier. Maar washitape was nog beter geweest. Dit blijft namelijk beter zitten.

Action Led figuur Ananas - Maak je eigen led Figuur

Helemaal happy ben ik met mijn cheap ass Action Led figuur. Hij staat op mijn bureau in de werkkamer.

Welke Action Led figuur zou jij willen hebben?

Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

19 Reacties

 1. augustus 16, 2017 / 9:09 am

  Ik wil er 1 met een dino op! Ben er zot van en zou die inderdaad ook mooi maken zoals jij met glitters hihi

 2. augustus 16, 2017 / 9:10 am

  Wat een grappige knutsel! Laat het maar aan de Action over om dit goedkoop aan te bieden! Ik houd echt van de Action.

 3. Daphne
  augustus 16, 2017 / 9:25 am

  Wat leuk! Ik heb ze wel eens gezien, alleen heb al teveel van dit soort prutsels!

 4. augustus 16, 2017 / 10:39 am

  leuke vorm, ik ben dol op pineapples, je ziet ze overal voorbij komen. ik heb er zelf een haarband van!

  • Mariëlle
   Auteur
   augustus 18, 2017 / 12:04 am

   ow dat is tof! daar had ik nog niet over na gedacht dat dat ook kon. Wel was ik al bij een pineapple hoesje uitgekomen… hihi

 5. augustus 16, 2017 / 11:11 am

  Wat super leuk! Ik ben dol op de Action. Ik ga er straks toevallig even rondneuzen 🙂

 6. augustus 16, 2017 / 11:13 am

  Super leuk! Ik heb hem in een ster ook van de action 🙂 Maar ik heb besloten hem niet te pimpen haha

  • Mariëlle
   Auteur
   augustus 18, 2017 / 12:03 am

   zonder hem te pimpen is ie ook super cool toch?

 7. augustus 16, 2017 / 6:02 pm

  Dat ziet er leuk uit. Zal eens moeten gaan kijken of ze deze nog hebben

 8. augustus 16, 2017 / 9:16 pm

  Echt waarom zie ik dit soort dingen nooit als ik bij Action kom? Haha Wat een gaaf ding.

  • Mariëlle
   Auteur
   augustus 18, 2017 / 12:03 am

   Je moet gewoon geluk hebben dat het er nog is… als het al te populair is dan zijn ze vaak al op. Daarom probeer ik vaak iets te delen voor het TE populair is zodat jullie nog kans maken om het te kopen. Maar helaas!

 9. augustus 17, 2017 / 10:39 am

  Wat super grappig! Ik had dit al bij een paar mensen op Instagram gezien, maar bij de Action hier in de buurt hebben ze het volgens mij niet (of het is steeds uitverkocht) x

  • Mariëlle
   Auteur
   augustus 18, 2017 / 12:02 am

   ik denk dat ze steeds uitverkocht zijn want mensen liggen letterlijk voor de deur om hem te kunnen kopen en als ze er zijn kopen mensen ze massaal in 🙁

 10. augustus 17, 2017 / 8:59 pm

  Super tof, ik hou echt van ananas versiersels.

 11. augustus 18, 2017 / 2:27 pm

  Wat een leuk ding! Ben al een poosje niet bij Action geweest, maar als ik dit zie gelijk zin om even langs te gaan. 😀

 12. september 1, 2017 / 12:41 pm

  Ze zijn leuk! Ik ga het onthouden om mss te doen op het kinderfeestje van mijn dochter

 13. november 24, 2017 / 8:19 am

  Wat leuk! Ik ben ook dol op Action, maar heb deze niet gezien. Ze zijn vast uitverkocht….

 14. november 30, 2017 / 8:58 am

  Ohhhh wat leuk zeg! Hoe creatief is dat toch eigenlijk he..

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: