Home » Lifestyle » Action lightbox met letters

Action lightbox met letters

Action lightbox met letters

De laatste weken ben ik echt uber Action Fan aan het worden en promoot ik de Action ook wat meer op Me-licious. Zo kwam er vorige week al een artikel online: Action maak je eigen led figuur. Maar voor vandaag ga ik jullie de te gekke Action lightbox met letters laten zien!

Ik wilde al een tijd een lightbox met letters kopen voor in mijn werkkamer. Gewoon omdat het leuk staat en omdat je lekker flexibel bent met het zelf maken van woorden of zinnen. Maar ik vond ze best aan de prijzige kant. Op AlieExpress bestellen duurde me dan weer te lang en zou hij dan niet super snel stuk gaan?

Ik zag de Action lightbox met letters in de Action actiefolder en moest hem gewoon hebben. Ook deze waren binnen een halfuur uitverkocht, maar dankzij mijn mattie bij de Action kon ik er nog eentje bemachtigen. Iedereen die hem wil hebben niet getreurd er komen nog nieuwe ladingen binnen. Althans ik hoorde van de action in Utrecht dat dit zo was! Dus let’s hope so!

Action lightbox met letters

Zoals jullie weten ben ik gek op knutselen met action artikelen. Maar soms is het fijn als je gewoon iets kunt kopen dat je gelijk gebruiken kunt. Het Action lightbox met letters is verkrijgbaar in één afmeting.

Wat deze Action lightbox met letters zo leuk maakt? Je kunt er je eigen draai aan geven door telkens de letters, woorden en zinnen te veranderen.

Action lightbox met letters

Wat zit er in de verpakking? Uiteraard de lightbox en 84 letters en symbolen waarmee je eigen tekst kunt maken.

Action lightbox met letters

Action lightbox met letters werkt op 3x AA batterijen. Deze zitten niet in de verpakking inbegrepen, maar dat kan ook bijna niet voor de prijs van € 4,99! Ja, je leest het goed!

Action lightbox met lettersOok zit er een handig aan en uit knop op waarmee je de lightbox van licht kunt voorzien, maar ook zonder licht is hij super leuk hoor!

Ik heb mijn Action lightbox met letters in de werkkamer neergezet en zal hem ook regelmatig gaan gebruiken om foto’s te maken voor de blog.

Action lightbox met letters

Ben Helemaal happy met deze lightbox en zeker weten ook leuk voor feesten en partijen!

Zou jij deze Action lightbox met letters willen hebben?

Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

14 Reacties

 1. augustus 21, 2017 / 8:37 am

  Jazeker wel! En toevallig moet ik er vanmiddag net naar toe : )

  Bij de Hema kost zo’n lightbox 25 euro dus deze prijs vind ik geweldig.

  • Mariëlle
   Auteur
   augustus 23, 2017 / 9:18 am

   wow dat is wel veel geld inderdaad! Dan is dit een leukere prijs!

 2. augustus 21, 2017 / 8:59 am

  Wat een gave lichtbox! Heel erg leuk voor in de woonkamer of in de slaapkamer. Zelf heb ik net een letterbord. Ook heel gaaf.

  • Mariëlle
   Auteur
   augustus 21, 2017 / 11:34 am

   Ow die zijn ook super cool! Die stond ook nog op mijn lijstje. Heb je nog een tip waar ik hem het beste kan kopen?

 3. augustus 21, 2017 / 9:30 am

  Wauw, die vind ik erg leuk! Heb er zelf ook eentje maar die was zeker geen 4,99-!

 4. augustus 21, 2017 / 9:46 am

  Super;leuk! Ik ben er al wel eentje, maar mijn dochter wil er ook eentje voor op haar kamer! Ik ga snel kijken of ze hem nog hebben

  • Mariëlle
   Auteur
   augustus 21, 2017 / 11:34 am

   Dat snap ik! En anders geef je hem aan mama toch aan je kleine meid 😉

 5. augustus 21, 2017 / 9:57 am

  Ja eigenlijk wel, maar met het risico dat hij staat te verstoffen na een tijdje. Maar misschien ook wel leuk voor op een van de kinderkamers….. even kijken of hij er bij onze action nog is

  • Mariëlle
   Auteur
   augustus 21, 2017 / 11:35 am

   Bij gelegenheden komt hij sowieso van pas toch? En waarom geen leuke quote voor in de woonkamer?

 6. augustus 21, 2017 / 10:53 am

  Wat een leuke en wauw, geen geld! Ik wil er nog een hebben voor in huis, dus ik ga snel even kijken bij de Action!

 7. augustus 21, 2017 / 12:08 pm

  Had er al eentje, maar die heb ik natuurlijk veeeel duurder betaald.

 8. Jessica
  oktober 24, 2017 / 8:33 pm

  Weet u toevallig de afmetingen van de letters? Ik heb deze namelijk ook maar heb helaas een aantal letters te kort..

  • Mariëlle
   Auteur
   oktober 24, 2017 / 9:44 pm

   Ik zou de letters even opmeten, met een liniaal. Vaak kun je online de letters nog wel nabestellen 🙂

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: