Home » Persoonlijk » Vlogs » Achter het scherm: Nieuwbouw woning bouw update 2

Achter het scherm: Nieuwbouw woning bouw update 2

Afgelopen week was een mooie week. Onder andere omdat we een kijkdag hadden bij onze nieuwbouw woning. We waren zo benieuwd naar de voortgang van de bouw van ons nieuwe huisje. Ben je ook benieuwd? Kijk dan hieronder mee…

Vlog nieuwbouwoning- bouw update 2

Klik hier als je de video niet kunt bekijken en klik hier om je te abonneren op het YouTube
kanaal van Me-licious!

Vinden jullie ook niet dat de bouw snel gaat?

 

 

Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

2 Reacties

  • Mariëlle
   Auteur
   maart 29, 2016 / 10:29 am

   Ja, het gaat al lekker snel! We zitten met smart te wachten. In het begin zie je dat er veel van buiten gebeurd, maar met de binnenkant is dat wat lastig…

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: