G-T87GHBK9QD
Home » Over mij » Disclaimer

Disclaimer

Gratis Producten

Ik krijg regelmatig producten toegezonden van cosmetica bedrijven, webshops of pr bureaus om te reviewen voor Melicious. Reviews bevatten altijd mijn eerlijke mening, of ik het product nu zelf gekocht of gekregen heb. Wanneer ik een product gratis gekregen heb en review, vermeld ik dit onderaan het artikel door middel van de volgende melding:

disclaimer

Advertorials

Af en toe staat er een gesponsorde blogpost of winactie in samenwerking met een bedrijf op Melicious. Ik vermeld dit dan onderaan het artikel door middel van de volgende melding:

disclaimer

Affiliate links

Ik ben lid van een aantal affiliate programma’s, waaronder ASOS, Bol.com en Cosmania. Wanneer ik naar deze webshops link en een bezoeker op zo’n link klikt, landt de bezoeker in de webshop via een speciale link met mijn naam of code erin. Wanneer de bezoeker dan een aankoop doet, krijg ik een percentage van de uiteindelijke sale. Omdat ik toch vaak naar webshops link, is dit een makkelijke manier om af en toe iets te verdienen met de artikelen die ik schrijf. Als bezoeker merk je er verder niets van, de webshop en prijzen blijven altijd hetzelfde. Uiteraard heb je zelf de keuze om via mijn link een aankoop te doen of niet.

Ik begrijp dat er bezoekers zullen zijn die elke vorm van reclame als storend ervaren. Ik hoop dat ook die bezoekers kunnen begrijpen dat Melicious mijn passie is en ik er veel tijd in stop.

Ik vind dat al dat werk ook af en toe beloond mag worden met een financiële vergoeding. Door deze vormen van reclame kan ik Melicious regelmatig updaten en heb ik producten om te reviewen. Bedankt voor je begrip en als je vragen hebt, neem gerust contact met me op.

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: