Home » Over mij

Over mij

Melicious.nl is een persoonlijke beauty- en lifestyle blog opgericht door Mariëlle Meray. Ruim 5 jaar geleden ben ik deze blog gestart met als doel mensen nieuwe dingen uit te laten proberen. Zo kan het gaan om een product dat ik review of om een hotspot waar ik over vertel. Wanneer ik een geweldige hebbedingetje tegenkom voor een betaalbare prijs, een goede film heb gezien of een nieuwe trend ontdek deel ik dat graag met mijn volgers. Ik hou van zingen onder de douche, gitaar spelen, ben gek op fotografie, lekker eten en probeer daarnaast ook nog is gezond te leven! 

De onderwerpen die voorbij komen op Me-licious hebben vooral te maken met lifestyle, en beauty maar ook recepten, hotspots en interieur komen aan bod. En sinds de geboorte van Zayn vind je een hoop informatie en tips over zwangerschap, baby en mama-gerelateerde zaken.

Doelgroep: De voornaamste doelgroep van mijn blog zijn vrouwen in de leeftijd categorie van 15 tot 45 jaar. 

Wat komt er wanneer online?

MaandagBeauty product Review
DinsdagRecept
Woensdag– Lifestyle of beauty artikel
DonderdagLifestyle of beauty artikel
VrijdagHotspot of Random artikel

Natuurlijk probeer ik me aan bovenstaande indeling te houden, maar zo nu en dan is dat onmogelijk. Naast Me-licious ben ik namelijk 38 uur per week aan het werk als applicatiebeheerder. Vandaar dat het kan zijn dat er iets gepost wordt dat niet helemaal volgens het schema is. Ik hoop hiervoor op jullie begrip.

F.A.Q.

Waarom heet de website Melicious.nl?
Ik was op zoek naar een naam voor mijn blog. Iedereen die mij goed kent weet dat ik er zo nu en dan een eigen woordenboek op na houdt met zelf bedachte woorden. Zo zei ik dus als ik dingen leuk vond melicious! Mijn vertaling voor ik vind het leuk of ik vind iets lekker. Zo is de naam Melicious ontstaan en sindsdien kunnen jullie mij online vinden op melicious.nl

Wie ben ik?
Mijn naam is Mariëlle Meray, ik ben 32 jaar, heb de opleiding Communication Multimedia Design (HBO ) doorlopen en succesvol afgerond. In mijn dagelijkse leven ben ik applicatiebeheerder bij een bouwberijf, hou ik van creatief zijn, mensen helpen en alles dat met de Turkse of Indiase cultuur te maken heeft. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met make-up. Ook kijk ik graag series en films, ben een echte foodie en ga graag uit eten. Ik hou van leuke activiteiten ondernemen en het ontdekken van nieuwe producten of gadgets. En als ik nog wat tijd over heb,  ga ik graag opzoek naar nieuwe hotspots, waar je lekker kunt eten of heerlijk kunt vertoeven.

Wat is je afkomst?
Ik ben van Hindoestaanse komaf, en getrouwd met Abdullah, die zelf van Turkse afkomst is. Thuis ben ik opgevoed met de Nederlandse, maar ook de Hindoestaanse cultuur. Want mij moeder of ‘ Mai’ zoals ze graag genoemd wordt is gewoon Nederlands. Ik ben dus een halfbloedje en mag genieten van niet alleen Best of Both worlds, maar best of Three Worlds!

Inmiddels mag ik mezelf namelijk ook een beetje Turk noemen. Nee, natuurlijk ben ik niet écht Turks, maar mijn man Abdullah is van Turkse komaf. Zo praat ik inmiddels een aardig woordje Turks, hou ik erg van Turks eten en ben ik verliefd op Istanbul.

Welke camera ik gebruik?
Bijna alle foto’s op mijn blog worden geschoten met de Canon 750D. Deze heb ik van mijn man voor mijn 27ste verjaardag gekregen. Wat een lieverd is het hé! En het mooie is dat niet alleen ik, maar ook jullie er van kunnen genieten! Wil je meer weten over hoe ik mijn blogfoto’s maak?
Lees dan ook: Zo maak ik mijn blogfoto’s

Indien je contact wil opnemen dan kan dat. Vragen staat vrij en van jouw feedback leer ik naar alle waarschijnlijkheid ook nog eens wat!Liefs, Mariëlle

1 Reactie

  1. juni 4, 2019 / 11:23 pm

    Wat leuk eindelijk een desi gevonden op het blog. Ik ben zelf Pakistaans!

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: