Home » Fashion » Hot! 7x zomerkapsels met een sjaaltje voor warm weer

Hot! 7x zomerkapsels met een sjaaltje voor warm weer

Heerlijk, dat warm weer als je het mij vraagt. Maar die zwetende hoofdhuid, dat ontplofte haar en die fohnsessies. Pfff daar is het echt te hot weer voor! Heb je kort haar, dan zul je hier iets minder last van hebben. Maar heb je lang haar? Dan blijft eigenlijk alleen opgestoken haar over… No sweat! Ik laat je vandaag 7x zomerkapsels met een sjaaltje voor warm weer zien. Die er ook nog is fashionable en trendy uitzien. Kijk je met me mee?

7x zomerkapsels met een sjaaltje

7x zomerkapsels met een sjaaltje

Ik kreeg bovenstaande producten van Zenner opgestuurd en kwam door het warme weer op het idee om een aantal zomerkapsels met een sjaaltje te creëren. Het sjaaltje komt uit de Zenner Hello Spring collectie en heeft een combo print van veren en palmbladeren in rood, roze, licht oranje en blauwe kleur. De basis kleur van de Zenner sjaal is wit.

Zoals ik al zei ga ik deze sjaal gebruiken voor zomerkapsels, maar je kunt natuurlijk ook een headscarf, hairscarf, bandana, dames shawl of zijden sjaal gebruiken. Het is net wat je bij de hand hebt. Ik leg je hieronder uit hoe je deze 7 zomerse kapsels maakt.

#1 Een strakke knot met donut & sjaal

5x zomerkapsels met een sjaaltje

Heb je een drukke en warme dag voor de boeg? Dan is dit kipsel met strakke knot en donut. Ideaal. Maak een staart, doe de donut in en zet deze vast met haar pinnen.5x zomerkapsels met een sjaaltje

Vouw het sjaaltje dubbel, rol het op en knoop het om je hoofd heen met een mooie strik naar de zijkant. En tadaa je hebt een stylish hairlook zonder er al te veel moeite voor te doen.

5x zomerkapsels met een sjaaltje

De sjaal houdt ook nog eens het haar van je pony uit je ogen. Super handy!

5x zomerkapsels met een sjaaltje

#2 Sjaaltje om je strakke knot

Deze look is ook erg simpel. Je doet weer een staart in je haar en gebruikt ook weer een donut. Zet deze vast met haar pinnen. Vouw het sjaaltje door midden en rol op, anders is de sjaal te lang. Rol het sjaaltje op, zo en doe hem om je knot heen.

5x zomerkapsels met een sjaaltje

Maak aan de onderkant van je knot een dubbele knoop in de sjaal. Je laat de uiteinden nonchalant los hangen. Gewoon, omdat het kan!

5x zomerkapsels met een sjaaltje

#3 Een staart met een vast geknoopt sjaaltje

Eigenlijk vind ik dit zomerkapsel niet perse super bijzonder, maar dat maakt hem echt niet minder leuk.

5x zomerkapsels met een sjaaltje

Wil je gaan voor een zomerskapels? Of je outfit wat opfrissen met een trendy haarsjaal, dan moet je deze hairdo eens proberen.

5x zomerkapsels met een sjaaltje

Je maakt een lage staart en knoopt daar het sjaaltje aan vast. No more fuss, that’s it!

5x zomerkapsels met een sjaaltje

#4 Sjaaltje met een knot-staart

Ook deze hairdo heb je een handomdraai gemaakt. Vouw het sjaaltje weer dol midden, rol het op en knoop het om je hoofd heen met een mooie strik aan één van de kanten van je hoofd.

5x zomerkapsels met een sjaaltje

Maak een lage staart en doe deze onder het sjaaltje door en rol op naar binnen. Doe dit niet te veel, want dan zie je dus nog een mooi half staartje dat over is. Chique, maar simpel. Deze look heb ik echt al meerdere keren gedragen deze zomer. Love it!

5x zomerkapsels met een sjaaltje

#5 Sjaal bun

Vouw het sjaaltje dubbel en leg er een knoop in. Schuif het over je hoofd heen tot aan je nek. Trek het sjaaltje weer omhoog zodat de voorkant van je haar mooi strak zit. 5x zomerkapsels met een sjaaltje

Haal nu de achterkant van je haar door het sjaaltje heen en rol op omhoog. Maak het niet te netjes en zet vast met een paar speldjes.

5x zomerkapsels met een sjaaltje

#6 Half hoog knotje met los haar en sjaal

Maak een halfhoog rommelig knotje en laat het onderste gedeelte van je haar los. Maak om het knotje de sjaal vast met een strik en tadaa. Nice and easy. Deze haarstijl draag ik nu al erg vaak, maar het toevoegen van het sjaaltje maakt het kapsel toch wat meer zomers.

5x zomerkapsels met een sjaaltje

#7 Schuine staart met strik

Maak met een elastiek een schuine staart aan de onderkant van je achterhoofd.

5x zomerkapsels met een sjaaltje

Vouw het sjaaltje dubbel, draai rond en knoop van onder naar boven om de schuine staart heen. Leg er een strik in. Nu heb je een feestelijke zomerse staart.

Zo zie je maar, je kunt met één Zenner sjaaltje en wat elastiekjes een heel eind komen en 7x zomerkapsels met een sjaaltje creëren, waar je het hete weer van de afgelopen prima mee door komt.

Prijs en verkrijgbaarheid sjaaltje

Het Zenner sjaaltje is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen zoals Kruidvat, Etos en Dirx voor € 7,99.

Wat vind jij van mijn 7x zomerkapsels met een sjaaltje?
Welk kapsels zou jij dragen op een hete zomerdag?

Meer hairdo’s bekijken? Check dan eens mijn review over de invisibobble.
In deze post geef ik een aantal tips voor leuke kapsels.

Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

2 Reacties

  1. augustus 8, 2018 / 10:55 am

    Wat laat je veel mogelijkheden zien om je haar met een sjaaltje leuk vast te binden! Ik hou ook van sjaaltjes in je haar, maar op de een of andere manier staat het mij niet zo, jammer!

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: