Home » Uitjes » 5x koffie hotspot in Utrecht

5x koffie hotspot in Utrecht

Een leven zonder koffie? Dat kan ik me echt niet voorstellen. Wakker worden? Ja, met een kopje koffie erbij! Geen koffie, val me dan ook niet lastig in de morgen:) Als jij ook een koffieliefhebber bent dan zul je net als ik opzoek zijn naar de beste hotspots om de lekkerste koffie te drinken. Daarom verzamelde ik de beste koffie hotspots zodat ook jij de lekkerste koffie kunt drinken in Utrecht!

Koffie & Ik

koffie hotspot utrecht
Ben je opzoek naar een koffie hotspot waar je net een beetje meer kan verwachten? Dan moet je bij Koffie & Ik zijn! Koffie & Ik is gevestigd in de wijk Lombok, nabij het station gelegen. Bij binnenkomst komt de versgebakken appeltaart geur je tegemoet. Een huiselijke sfeer die als veel klanten wordt ervaren als prettig. Je kunt hier heerlijk ontbijten, of lunchen en mocht je hier geen tijd voor hebben? Dan haal je toch verse koffiebonen om zelf thuis een straaltje goud uit de percolator te laten komen?

Adres:  Vleutenseweg 169 – Utrecht 
Site: www.koffie&ik.nl

30ML

koffie hotspot utrecht
Een gezellige koffiebar gevestigd in hartje Utrecht aan de Mariastraat. Een fijne koffie hotspot om tot jezelf te komen of elkaar te ontmoeten. Men adviseert je graag over de zelf gebrande specialty koffiebonen. Alleen een kopje koffie, een tosti, een broodje of een koekje erbij? Of een heuse koffie workshop? Het kan allemaal bij 30ml!

Adres: Mariastraat 35 – Utrecht 
Site: www.30ml.nl

’t Koffieboontje

koffie hotspot utrecht
Een heerlijke espresso aan de Oudegracht? Dan ben je hier aan het juiste adres. Het interieur doet je denken aan een verlenging van je huiskamer. Zo hebben ze een knusse raambank en de echte eye catcher is een heuse hangstoel! Je kunt hier lekker ontbijten, maar ook aan de lunch is gedacht! Je vind op deze koffie hotspot voornamelijk veel studenten en werkende mensen, maar ook met een gewoon kopje koffie kun je hier heerlijk vertoeven.

Adres: Oudegracht 92  – Utrecht 
Site:
 www.tkoffieboontje.nl

Talud9

koffie hotspot utrecht
Talud9 is gelegen aan de Donkeregaard aan de Oudegracht en een combinatie van een koffie en wijnbar. Juist dit maakt het een speciale plek om een kopje koffie of natuurlijk wijn te drinken! Naar mijn mening één van de gezelligste ontbijtplekjes van Utrecht, maar pas op hé geen wijn in de vroege uurtjes! Overigens is dit een van de weinige koffiebars die in plaats van 7 gram, 10 gram koffie gebruiken per kop koffie, dit versterkt de intensiteit van de koffie smaak. Je vind hier overigens ook geen wijnkaart. Je geeft een medewerker een omschrijving van de wijn waar je naar op zoek bent en deze komt terug met twee soorten wijnen die aan deze omschrijving voldoen. Een aparte manier van wijn proeven! En alsof je zo al niet genoeg keus hebt, bieden ze ook de mogelijkheid om een heuse wijnsloep te huren!

Adres: Donkere Gaard 9 – Utrecht 
Site: www.talud9.nl

Koffie Leute Brauhaus

koffie hotspot utrecht
Een uitvalbasis voor koffie liefhebbers. Misschien ken je ze nog wel van de koffiebar op wielen die op festivals stond? Lekkere en goede filterkoffie die je kunt drinken onder het genot van een spelletje. Draai een plaat die bij jouw mood past of lees als je zin hebt gewoon de krant. Ook voor een gewoon kopje koffie kun je hier terecht!

Adres: Westerkade 30 – Utrecht
Site: 
www.koffieleute.nl

The Village Wolvenplein

koffie hotspot utrecht
Save the best for Last! The Village Coffee & Music ligt net buiten het oude stads centrum en is gelegen aan de Voorstraat. Aangezien ik hier jaren vlakbij heb gewoond haalde ik hier vaak mijn koffie, ook toen ze nog niet zo’n bekende koffie hotspot waren. In de Wolvenplein gevangenis is sinds kort een nieuwe vestiging geopend van deze super koffie tent! By the way voor alle pancake lovers, ze serveren hier banana pancakes!

Adres:
Wolvenplein 29 – Utrecht
Site: http://thevillagecoffee.nl

Dit waren mijn favoriete koffiebars in Utrecht om een kop koffie te drinken. Hier kun je me best eens tegen het lijf lopen wanneer ik genieten van een cappucino of een heerlijke ristretto.

Ga jij een koffie hotspot uitproberen Of heb je een nieuwe hotspot ontdekt?

Laat het me dan zeker weten, want ik ben altijd in om een goede kop koffie te proberen!

Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

4 Reacties

 1. juli 15, 2016 / 8:51 am

  Erg leuk om te zien! Toevallig ga ik vandaag een dagje naar Utrecht!

  • Mariëlle
   Auteur
   juli 15, 2016 / 8:59 am

   Wat leuk! Lekker shoppen? of voor andere activiteiten? Er is altijd wel tijd om een kopje koffie te doen toch? Enjoy today!

 2. juli 16, 2016 / 10:43 pm

  Heel erg leuk om te lezen! Handig voor als ik weer eens naar Utrecht ga!

  • Mariëlle
   Auteur
   juli 17, 2016 / 4:13 pm

   Zeker weten dit zijn de NIET-starbucks plekjes waar je ook heel fijn kunt chillen met een lekker bak koffie! Jeej!

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: