Home » Lifestyle » 3 favoriete plekjes in mijn huis

3 favoriete plekjes in mijn huis

Volgens mij heeft iedereen ze wel…favoriete plekjes in je eigen huis. Voor mij was het weer even wennen om deze plekjes te ontdekken. Verhuizen zorgt er automatisch ook weer voor dat je zelf wat gezelligheid in je huis moet creëren. Zelf hou ik van prulletjes, decoratie of hoe je het ook eigenlijk wilt noemen, daarom deel ik vandaag met jullie de 3 favoriete plekjes in mijn huis.

Bloemen ik ben er echt gek op! Het liefst koop ik elke week een nieuwe bos. Ik ben niet zo vaak thuis en met dit afwisselende weer van de afgelopen tijd houden bloemen het ook niet erg lang vol bij mij thuis.. Hierdoor hou ik telkens een paar bloemen uit het boeket over die nog wel mooi zijn. Die stop ik dan bij elkaar in deze flesjes. Ziet het er niet gezellig uit?

3 favoriete plekjes in mijn huis
Een andere favoriete plek is onze badkamer. Ik hou van het spa en zen gevoel. Door wat leuke vaasjes neer te zetten en een quote hier en daar heb ik geprobeerd om onze badkamer wat op te fleuren.

3 favoriete plekjes in mijn huis

Het marmeren blik is trouwens ook erg handig! Dit kocht ik bij de zeeman voor een klein bedrag en hier zitten nu al mijn vrouwelijke toilet dingetjes in… je weet wel tampons, maandverband etc…

3 favoriete plekjes in mijn huis

Dan komen we aan bij het toilet. Niet een plek waar je lang zult vertoeven, maar wel een plek waar het lekker moet ruiken en schoon moet aanvoelen. Ook hier komen de bronzen details weer terug. I really love bronze!

Wat zijn de favoriete plekjes in jullie huis?

Mariëlle
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 32 jaar jong en mama van Zayn. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

12 Reacties

 1. augustus 12, 2016 / 10:07 am

  Mooie accesoires! Zelf is mijn favoriete plek mijn inloopkast. Hier heb ik echt mijn Eigen plekje met mooie kaptafel. Love it!

  • Mariëlle
   Auteur
   augustus 12, 2016 / 10:08 am

   Oewh dat is wel een goeie plek om al dat moois te verstoppen. Heb je dan geen probleem met het licht?

 2. augustus 12, 2016 / 1:04 pm

  Mooie decoratie! Mijn favoriete plekje in huis is toch wel de woonkamer. Xx

 3. augustus 12, 2016 / 2:32 pm

  Mooie hoekjes! Ik vind gezellige hoekjes ook altijd leuk. Zeker in het najaar met lampjes en kaarsen.

  • Mariëlle
   Auteur
   augustus 12, 2016 / 3:19 pm

   Ja zeker weten ik hou ook erg van Kaarsen, maar die heb ik nog niet echt gekocht. Dus een hoekje met kaarsen moet ik nog even maken…

 4. augustus 12, 2016 / 3:51 pm

  leuk om te zien 🙂 heerlijke hoekjes

  (de juiste reactie)

 5. augustus 12, 2016 / 3:56 pm

  Wat heb je dat leuk ingericht! Krijg direct zin om mijn badkamer op te fleuren!

  • Mariëlle
   Auteur
   augustus 12, 2016 / 4:06 pm

   Thanks voor het compliment. Ik zou zeggen go for it!

 6. augustus 12, 2016 / 7:51 pm

  Hey Mariëlle,

  Wat leuk om te zien zeg! Ik vind je accessoires ook echt super mooi, echt mooi aangekleed zo 🙂 .
  Mijn favoriete plekjes: onze bank waar ik graag zit om te internetten, tv te kijken, lekker knus doen met mijn man en knuffelen met onze kat. En nog een favoriete plek is onze eettafel, hier zitten wij dagelijks aan om te gaan eten, maar ik werk er ook graag aan.

  Liefs!

 7. augustus 13, 2016 / 10:55 am

  Als ik zo leuke inrichting had zou ik misschien ook favoriete plekjes hebben 😛 ik ben blij met waar ik woon maar dit ziet er echt zo sfeervol en leuk uit 😀

Geef een reactie

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: